MENU

Kleurpotloden van DerwentKleurpotloden

Wij verkopen kleurpotloden van het merk Derwent.

Studio potloden: Deze ranke kleurpotloden zijn ideaal voor fijn gedetailleerd werk en dankzij de speciale samenstelling kruimelen ze niet. De zeshoekige vorm waarborgt een stevige greep voor extra beheersing.

Coloursoft potloden: Kleurpotloden met een zachte, fluweelachtige kleurstift voor snelle, krachtige en royale kleurafgifte.

Pastel potloden: Deze kleurpotloden zijn ideaal om kleuren in lagen over elkaar heen te zetten om zo nieuwe kleurtonen en tinten te maken. Laten zich gemakkelijk mengen en in elkaar verwerken. geschikt voor alle pasteltechnieken. Ideaal voor het creëren van scherpe, dunne lijnen en gedetailleerde pastelstudies.

Liquitex paint markersInktense aquarelpotloden: Deze kleurpotloden zijn heel goed te gebruiken voor verwas technieken (doorschijnende effect). de kleur zwart reageert als inkt. Zeer geschikt voor kunstenaars die meestal niet met potloden werken. De potloden zijn nat of droog te gebruiken. Droogt snel en kan met andere technieken gebruikt worden

Procolour kleurpotloden: Deze kleurpotloden zijn de perfecte combinatie van een stevige punt en een zacht gebruik. De potloden zijn mooi te blenden met evenueel gebruik van een medium of blending potlood en doezelaar.

Er zijn markers en inkt beschikbaar van zowel Amsterdam als Liquitex.
Nieuw de posca markers