MENU

Verf

Acrylverf

Amsterdam acryl:
Acrylverf Amsterdam is een universele acrylverf van Talens met een hoge lichtechtheid. Zowel puur te gebruiken als ook met water te verdunnen. Met Amsterdam Acryl kan op alle vetvrije ondergronden geschilderd worden, zoals: papier, karton, beton, spaanplaat, gips en schildersdoeken.

Amsterdam expert:
Amsterdam Expert Series 150 ml, pasteuze verf, geschikt voor verwerking met penseel én schildermes. Krachtige en intense kleuren, de hoogste graad van lichtechtheid (+++),  Zeer duurzame en flexibele verffilm door de basis van 100% acrylaatemulsie. Uniforme glansgraad, dus geen ongewenste glansverschillen. 


Galeria:
Galeria Acrylic Colour is een acrylverf van hoge kwaliteit die professionele resultaten oplevert en ideaal is voor kunstenaars die goede kwaliteit willen tegen een redelijke prijs. De verf houdt penseelstreken goed vast en geeft een zijdeglanzend resultaat. Uitstekende brilliance en hoge pigmentgehaltes.


Watervermengbare olieverf

Cobra:
Watervermengbare olieverf van Talens, ideale verf voor voor mensen, die allergisch zijn voor oplosmiddelen en natuurlijk goed voor het milieu. In deze verf zijn de eigenschappen en mogelijkheden van de klassieke olieverf behouden. Hoogste graad van lichtechtheid en hoog pigmentgehalte.

Artisan Winsor Newton:
Artisan Water Mixable ziet er precies zo uit als olieverf en laat zich ook precies zo verwerken als trditionele olieverf. Het belangrijkste verschil tussen Artisan en traditionele olieverf is dat Artisan kan worden verdund en verwijderd met water. Schadelijke oplosmiddelen zijn overbodig zodat de kunnen genieten van een veiliger schilderomgeving en dit de ideale verf is voor kunstenaars die een werkplek delen, scholen en thuiswerkers. 

 

Olieverf

Olieverf van Gogh:
Van Gogh olieverf is een hoogwaardige kwaliteit verf met krachtige en briljante kleuren en een hoog pigmentgehalte. Gemakkelijk te mengen en te verwerken. Alle kleuren hebben een uniforme glansgraad en dikte. Goede tot uitstekende lichtechtheid zorgt voor kleurbehoud, ook op langere termijn.

Olieverf Winton & Newton:
Winton is een traditioneel assortiment olieverf, gemaakt van redelijk geprijsde pigmenten en bedoeld voor studenten en beginnende kunstenaars of gevorderde schilders die grotere hoeveelheden verf gebruiken en de kosten willen beperken.  Winton Oil Colours, olieverf van uitstekende kwaliteit.

Olieverf van Rembrandt:
Tubes van 40 ml. Niet alle kleuren op vooraad, anders te bestellen

 

Aquarelverf

Winsor & Newton zowel Cotman als de professionele aquarel in tubes, napjes, sticks en markers. 
Van Gogh aquarelsets, napjes in sets van 12 kleuren.

Gouache
De fine art van Royal Talens. Leverbaar in alle kleuren

Alcoholinkt